Mr Green oddsbonus ger dig 5000 kr vinstboost

Visst blir det både roligare och bättre odds med en angenäm boost! Mr Green ger dig idag ett större nöje, och en större chans till att glädjen räcker längre! Fantastiskt säger vi! Vid din första insättning kan du alltså få upp till 5000 kr att i boost för att spela lite till med Mr Green oddsbonus. Detta ökar givetvis dina chanser till vinst rejält. Registrera dig och sätt in nu för att komma igång! Missa inte de största matcherna med live betting hos Mr Green. Mr Green bidrar med en fin oddsbonus till dig. Betta på matchen live i din telefon, på din dator eller varför inte på din surfplatta. Vart du än är. Upptäck glädjen i spelet och hur lätt det är att komma gång, och få stans bästa oddsbonus levererad direkt till ditt konto.
Välkommen att spela på odds eller casino hos Mr Green

Mr Green oddsbonus ger dig 5000 kr vinstboost

Mr Green oddsbonus

Spelar du på Mr Green kan du nu ta del av riktigt goda fördelar med deras generösa oddsbonus. Hämta ut en riktigt nice bonus på det du spelar för på odds. Som ny kund kan du dessutom ta del av fina välkomstönskningar. Spelar du sportsektionen och tar del av oddsbonusen får du extra mycket pengar att spela för. Dessa pengar kan du använda för att spela på de allra största matcherna och ligorna liksom du kan välja att lägga dem på livebetting. Oavsett om du vill spela på Allsvenskan, NHL, Premier League, SHL eller någon annan stor liga kan du alltså använda pengarna du får på dessa spel. Och givetvis är det enkelt!

Välkomstbonusar hos Mr Green

På Mr Green kommer du snabbt igång, även om du är i sista minuten till att se en match och vill spela. Du är aldrig för sen! Du känner säkert redan av vilket lag som ligger bättre till, så spill inte tid på att spela på någon tillkonstlad sida. Passa på att ta del av alla de andra erbjudanden och kampanjer som gör ditt spel varierat och kul. Här gör man så att du får en riktigt angenäm upplevelse, varje gång du spelar! Bara hos Mr Green!