Så fungerar Stryktipset hos Svenska Spel

Något som förmodligen alla veta vad det är måste vid det här laget vara Stryktipset hos Svenska Spel. Detta är ett spel som har funnits så länge på den svenska spelmarknaden att det inte undgått någon. Hur som helst är det inte alla som är spelare på sportsbetting och därmed kommer inte alla att ha provat detta spel. Om det är något de gått miste om eller ej. Det är svårt att säga då även intresset för spel måste finnas för att uppskatta dem. Är det dock så att du gillar sportsbetting och ännu inte provat spela på Stryktipset. Då har du verkligen gått miste om något.
Läs mer om Stryktipset hos Svenska Spel

Att spela på Stryktipset

Själva spelformen Stryktipset hos Svenska Spel är mycket enkel och det finns i stort ingen som kan säga att de inte förstår hur det går till. Här handlar det om ett tips som har 13 olika utvalda matcher och går av stapeln varje lördag. Matcherna spelas vanligtvis över både lördag och söndag. Vilket gör att du får roligt hela två dagar med en spelkupong. Det du spelar på är 1×2, vilket betyder att du väljer om hemmalaget ska vinna med en 1:a eller om bortalaget ska vinna med valet av en 2:a. Väljer du kryss tror du att det ska bli oavgjort i matchen. Normalt är det vinst på 10, 11, 12, och 13 rätt vilket kan handla om mycket pengar för den som har alla rätt.

Spela Stryktipset på nätet

När du väljer Stryktipset hos Svenska Spel kommer du naturligtvis att kunna spela detta tips direkt på nätet. Precis som du kan göra med all sportsbetting idag. Du som vet lite mera kommer också att veta att Svenska Spel har många andra spel att välja mellan när det handlar om tipset. Här finner du även något som kallas för Topptipset. Vilket är lite enklare och bara kräver att du prickar i åtta matcher för att ha alla rätt på din spelkupong.
Till Svenska Spel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *