Avancerade spelsystem på sportsbetting

Det finns några avancerade spelsystem på sportsbetting och dessa går vi igenom här. Detta kan vara en chans att vinna lite mer på sin betting.

Avancerade spelsystem på sportsbetting

Avancerade spelsystem på sportsbetting

Det finns några avancerade spelsystem på betting och de vi har valt att titta lite extra på Är Henze systemet och Anti-Martingale som är bra alternativ för att få den klassiska ränta-på-ränta effekten när man bettar. Genom att förstå systemen kan man bli bättre och vinna mer på sin betting.

Henze systemet

Henze systemet är ett inget avancerat bettingsystem i sitt grundutförande utan handlar om att man hela tiden bettar på oddset 1.10. Vid varje enskilt bet har man då 90% vinstchans om oddsen är korrekt satta. Då oddset är lågt handlar det om att man vinner många gånger istället och att man vid varje bet satsar hela spelkassan. D.v.s alla tidigare insatser och vinster satsas på nytt efter varje vunnet spel.

Det är svårt att hitta 1×2 odds på exakt 1.10 och de flesta som provar denna bettingstrategi tvingas till en del justeringar. Kanske lägger man till spel upp till 1.15 eller 1.20. Är man ännu mer långsiktig kan man tänka sig att alla spel upp till 1.10 är tillåtna alltså även 1.05 och liknande.

Förr eller senare kommer en förlust därför bör man redan innan bestämma hur lång man skall köra denna bettingstrategi.

Anti-Martingale

Anti-Martingale kan vara ännu intressantare speltips när det gäller betting. Denna taktik fungerar även på roulette, black jack och baccarat som har nära 50% -igt utfall.

Till skillnad från vanliga Martingale systemet går Anti varianten ut på att öka sin insats vid varje vinst och minska den vid varje förlust. Grundtanken är att man har perioder med vinster och perioder med förluster. Det känner många av oss som bettar igen. Under förlustperioderna så hålls man insatserna på en låg nivå och när man har långa perioder med vinster så ser man till att maximera dem. Här kan du läsa mer om hur du använder Anti-Martingale för betting.

Alla spelsystem finns även beskrivna på Wikipedia.