Hur spelar man Keno på nätet

Ett mycket populärt spel du kan spela online hos Svenska Spel är Keno. Numera är nästan detta ett spel som har en spelare i varje svenskt hem. Ja, kanske det var en liten överdrift, men faktum är att Keno är ett mycket populärt svenskt spel som spelas av många. Här är det dragning varje dag 18.15 direkt i TV där du kan sitta och hålla tummarna för att just du vinner storkovan. Ibland är det även kampanjer som ger dubbla toppvinster vid spel på Keno på nätet.

Spela Keno hos Svenska Spel.

Hur spelar man Keno på nätet

Så spelar du Keno på nätet

På Svenska Spel säger de att Keno är ett mycket enkelt spel som alla kan lära sig på bara 30 sekunder. Ja, vi är verkligen benägna att hålla med. Vem vill inte ha chansen att kunna vinna 20 miljoner varje dag? I mångt och mycket är Keno likvärdigt med Lotto, med några väsentliga skillnader. Du väljer hur många nummer du vill spela på och vinstpotten växer med detta antal.

Välj dina egna Keno-nummer

För dig som alltid vill vara den som sitter i förarsätet och väljer vilken väg du ska ta är det val av egna nummer som gäller. Du kan välja att spela mindre rader med få nummer vilket ökar dina vinstchanser, men detta kommer också att ge dig lägre vinster vid alla rätt. Om du väljer många nummer och stora rader minskar dina vinstchanser, men du är i gengäld den som är med och kämpar om den stora vinsten.

Köp färdiga Keno på nätet rader

Ditt andra val är att köpa färdiga spelpaket. Här finns dessa i olika storlekar och du väljer den som passar dig. Efter det är det bara att vänta på dragningen och hoppas på att det är din tur att hoppa till vid synen av alla rätt på din Keno rad. Läs mer om att spela Keno på nätet.

Glöm inte bort Kungen

När du spelar Keno på nätet finns det också något som kallas för Kung Keno. Detta är något du som vill ha chansen till den högsta vinsten måste ha med på dina rader. Utan Kung Keno har du inte chansen på de 20 miljonerna varje dag.
Till Svenska Spel