Nordicbet oddsbonus 2022 med svensk spellicens

Nordicbet oddsbonus 2022 innebär som vanligt en bra sportbonus till nya spelare. Med en bra bonus ökar vinstchanserna. Värt att nämna är att Nordicbet är ett av ca 35 bettingsidor som har en svensk spellicens.

Läs om Nordicbet oddsbonus med regler och villkor.

Nordicbet oddsbonus 2022 med svensk spellicens

Nordicbet oddsbonus 2022

Att ett spelbolag som Nordicbet erbuder en bra oddbonus 2022 är inte konstigt. Alla spelbolag måste erbjuda någon typ av bonus för att locka till sig nya spelare. Och vill man betta så är faktiskt Nordicbet ett av de bästa alternativen. Varför då? Jo, därför att:

  • Nordicbet har alltid höga odds ofta 96-98% återbetalning
  • Nya spelare får en bra oddsbonus
  • Gratis livestreaming på bl a La Liga till alla aktiva spelare
  • Bäst odds på svensk trav

Detta är bara några av de anledningar som gör att man bör ta Nordicbet oddsbonus 2022. Vill man inte spela med någon bonus så går det lika bra även om de flesta spelare har nytta av en oddbonus med så bra villkor som Nordicbet erbjuder.

Till Nordicbet

Andra bra spelbolag med svensk licens 2022

Det finns några andra bra spelbolag med svensk licens som man bör titta lite extra på när man väljer sin kommande bettingsida. De vi vill tipsa om är:

  • Unibet – Med bra livebetting och hög återbetalning
  • Betfair – Oddsbörs där man kan köpa och sälja odds
  • Tipwin – Spelbolaget med den största oddsbonusen i Sverige

Det gäller att vara noga med att välja spelbolag med licens då det ger skattefria vinster. Spelar man på en bettingsida utan svensk licens ska man betala skatt på sina vinster till Skatteverket.

Därför bör man välja spelsidor med svensk licens. Det finns fler fördelar och det är bl a att man har lättare att få hjälp om man skulle få problem med att ta ut sina vinter. Spelbolag med licens har fler regler att följa och vill inte missköta sig då de kan bli av med sin svenska spellicens