Nya svenska spelbolag 2020 hösten

Sommaren är på väg att ta slut och vi tittar på nya svenska spelbolag 2020. Det är en svensk reglering igång och begränsningar i hur stora bonusar får vara. Men vi tar en titt på vilka nya svenska spelbolag du kan välja om du vill spela på höstens stora fotbollsligor. Det första vi tittar på är Campobet som ger nya kunder 100% upp till 100 kr i oddsbonus.

Nya svenska spelbolag hösten 2020

Nya svenska spelbolag 2020 – Campobet

Campobet är det senaste svenska spelbolaget som lanserats. Campobet ägs av Romix Limited som innehar en svensk spellicens sedan 2019. Men det är först nu på sommaren 2020 som Campobet har slagit upp sina portar. De erbjuder en unik sak och det är bara sport. De har ingen casinoprodukt så de satsar fullt ut på sportsbetting. Här hittar du odds på alla de stora ligorna som Premier League, La Liga och Allsvenskan. De har en välutvecklad livebettingsektion med massor av live odds. Om du är ny kund får du just nu 100% upp till 100 kr i oddsbonus. Regler och Villkor gäller och du måste vara 18 år för att spela.

Till Campobet

Pinnacle tillbaks med svensk spellicens

Pinnacle är ett anrikt spelbolag som har de allra högsta oddsen på de flesta marknader. Om du letar efter det bästa oddset så är det oftast hos Pinnacle du hittar det. De är mästare på asian odds och även deras livebetting håller högsta klass. Pinnacle dröjde ett tag och det var först under sommaren 2020 som de tillät svenska spelare. Om du väljer Pinnacle får du just nu ingen sportbonus men du får marknadens högsta odds.

Till Pinnacle

Tipwin nytt spelbolag med 1000 kr i bonus

Tipwin lanserades under våren 2020 i Sverige och de har till skillnad från många andra spelbolag inte sänkt sin bonus. Nya kunder får fortfarande 100% bonus upp till 1000 kr. En av de bästa bonusarna för svenskt spel som finns tillgängliga under 2020. Tipwin oddsbonus ska omsättas 10x till minsta odds 1,8 innan uttag kan ske. Även här är det regler och villlkor som gäller och du måste vara över 18 år för att spela.

Till Tipwin