Speltips på vinnare av Allsvenskan 2021

Här har vi ett rykande hett speltips på vinnare av Allsvenskan 2021. Vi tror inte som de flesta andra experter på Malmö FF. Vi har hittat laget som tar SM guld 2021!

vinnare av Allsvenskan 2021

Vinnarodds 2021

Innan vi börjar vår jakt på vinnare av Allsvenskan 2021 är det viktigt att titta närmare på oddsen. Så här ser det ut innan Allsvenskan 2021 har dragit igång:

Speltips på vinnare av Allsvenskan 2021

Samtliga odds finns hos Unibet. Se gärna även på odds hos fler spelbolag med svensk spellicens.

Speltips vinnare av Allsvenskan

En snabb titt på vinnaroddsen säger att Malmö FF vinner guldet enligt Unibet. Det var många år sedan ett lag var så stor favorit att vinna guld som Malmö är i år. Allsvenskan är traditionellt sett en jämn serie där det kan bli oväntade vinnare med jämna mellanrum.

Efter Malmö är det BK Häcken som har 6 ggr pengarna och Djurgården 8 ggr pengarna. För att bättre förstå vad dessa odds innebär så omvandlar vi dem till vinstprocent.

Malmö har enligt Unibet hela 53% chans att vinna Allsvenskan med sina 1.90 i odds. Det innebär att om du tror att Malmö har ännu större chans än så att vinna Allsvenskan så skall du spela på detta.

Omvandlar vi BK Häckens odds på 6 ggr pengarna så får vi 17% vinstchans och Djurgården har 12% chans att vinna Allsvenskan enligt oddsen.

BK Häcken vinner guld

Vi sticker ut hakan och säger att BK Häcken vinner guld 2021. De har ett lag som i många år varit med i toppen av serien men i år tror vi att de går hela vägen. Med nyförvärv som Tobias Carlsson och Jasse Touminen visar de att de vill slåss om guldet.

Förr året orkade de inte hela vägen men truppen har breddats något och med lite flyt så är 2021 deras år. Till 6 ggr pengarna är detta det bästa spelet enligt oss på Svenskt Spel!