Tips på hur du blir bättre på betting

Det finns en del tips jag har samlat på mig genom åren om hur man blir bättre på betting och dessa kan ni läsa här nedan. Hoppas detta kan hjälpa fler att vinna pengar på sportsbetting. 🙂

Tips på hur du blir bättre på betting

Bli bättre på betting

Dessa är mina generella tips:

  1. Lär dig sätta egna odds. Bli så bra på en sport eller liga att du själv skulle kunna sätta oddsen i en viss match. Du vet hur stor chans ett lag har att vinna och sedan ser du vilka odds spelbolagen erbjuder. Är de bättre än ditt odds så är det ett bet annars kollar du på nästa match.
  2. Spela där oddset är högst. Om du har 5 spelbolag du bettar på så kolla oddsen hos dem innan du lägger ditt spel vilket av dem som har det bästa oddset och så lägger du spelet där.
  3. Använd spelbolagens bonusar. Det är lätta pengar om man är någorlunda bra på betting. Kolla in någon av sajterna som jämför bonusar ex Betsmart.se så kan man kolla när en viss bonus är extra stor och ta den då.
  4. För statistik på ditt spelande. Det är viktigt att få koll på den totala bettingen. framförallt om man bettar hos flera spelbolag.

Dessa relativt enkla punkter har hjälpt mig att bli bättre på sportsbetting och vinna lite mer än jag hade gjort annars. Med tiden blir man allt bättre på att bedöma oddsen. En annan faktor som kan hjälpa till att vinna lite mer är att bli bra på en sport eller liga som inte alla bettar på ex . Då är oftast oddssättarna lite sämre och det kan ge några extra procent i vinstmarginal.

Nordicbet har ofta bra odds på svenska serier och ligor under toppskiktet och kan vara ett bra alternativ där.

Mer att tänka på

Det finns några saker till att tänka på när det gäller sportsbetting. En sak är att man aldrig ska spela med pengar man inte har råd att förlora. Du kan göra rätt bedömningar men resultaten kan ändå slå fel. Det är så med odds att det är trots allt bara är en sannolikhet man jobbar med.