VM Tipset 2022 på VM i fotboll

Här har du VM tipset 2022 för VM i fotboll i Qatar. Ska du tippa VM med jobbet eller med kompisarna så har vi ett tips du kan ta del av och sedan göra dina egna val om du vill. Tippa VM snabbt och enkelt. Dessutom har du en bra vinstchans då du spelar på på de bästa oddsen.

VM Tipset 2022 på VM i fotboll

Så här spelar du enklast VM tipset 2022

Det enklaste är att spela på ett redan färdigt tips. Ska du ha 1X2 så kan du ta del av vårt tips nedan. Ska du även tippa rätt resultat så surfar du in på FotbollsVm-2022.se där du kan se resultatet i varje matcher genom att klicka på respektive match. Enklare än så blir det inte.

Här kommer vårt VM tips för första omgången:

Senegal – Holland 2
England – Iran 1
Qatar – Ecuador X
USA – Wales/Skottland/Ukraina X

Argentina -Saudiarabien 1
Danmark – Tunisien 1
Mexiko – Polen X
Frankrike – Peru/Australien/Förenade Arabemiraten 1

Marocko – Kroatien 2
Tyskland – Japan 1
Spanien – Costa Rica/Nya Zeeland 1
Belgien – Kanada 1

Schweiz – Kamerun 1
Uruguay – SydKorea 1
Portugal – Ghana 1
Brasilien – Serbien 1

Tippa baserat på statistik och odds

Du kan även själv jämföra oddsen i varje match och på så sätt se vilka som är favoriter. Jämna matcher bettar man ofta kryss på. Du hittar alla oddsen i oddsjämförelsen på Betsmart.se.

Med våra tips och resultat kommer du troligtvis vara med i toppen av tipparna då det baseras på odds och statistik. du kan ta del av fler speltips på VM för att kunna få fler rätt än dina kollegor/kompisar på VM tipset.

Ett sista tips från oss på Svenskt-spel.com för den som är intresserad av att lägga mycket tips på VM tipset är att titta hur lagen spelat i VM kvalet. Det hittar man enklas direkt från Google genom att söka på lagets namn och VM kval. Ex ”Brasilien VM kval”.

Bäst odds för den som vill betta på VM finns hos Unibet.

Lycka till med VM tipset 2022!